Back

Magazin Online WooCommerce: Alegerea potrivită pentru afacerea dvs.?

Atunci când rulează un magazin online, proprietarii de afaceri se întreabă adesea dacă platforma de comerț electronic pe care o utilizează în prezent se ridica la nivelul potențialului și nevoilor pe care le are. Deși este în regulă să spunem că majoritatea platformelor sunt mai mult sau mai puțin grozave pentru majoritatea companiilor, în unele cazuri, poate fi dificil să o obții pe cea care satisface cel mai mult nevoile tale.

După cum probabil știți, WooCommerce este una dintre cele mai populare platforme pentru magazinele online, alimentând aproape o treime dintre ele. Fiind un jucător atât de important în acest domeniu, este logic ca proprietarii de companii să evalueze dacă folosirea pluginului WooCommerce merită timpul și efortul lor.

Magazin Online WooCommerce Avantaje

Cu o rată de utilizator atât de mare, este sigur să spunem că WooCommerce deține în mod clar o mulțime de avantaje diferite și este posibil să se potrivească nevoilor afacerii dvs. chiar de la început.

Deci, fără alte întrebări, iată avantajele majore ale utilizării WooCommerce pentru magazinul dvs. online.

WordPress

WooCommerce este practic un plugin pe care îl instalați în subdirectorul site-ului WordPress. Acest lucru transforma site-ului dvs. web într-un site de comerț electronic exact ca o plimbare în parc, cu o configurare simplă, pas cu pas, care vă va pregăti site-ul automat. Pe de altă parte, îl puteți configura și manual, dacă aveți programele necesare.

Când ați terminat configurarea, pur și simplu adăugați produse (în același mod în care ați adăuga postări sau pagini pe orice site WordPress) și descrieri. Când ați terminat cu asta, tot ce trebuie să faceți este vanzarea.

Un alt avantaj imens al utilizării WooCommerce este ușurința de a gestiona atât magazinul, cât și site-ul dvs. din același tablou de bord. Saltul de la actualizarea paginii produsului la scrierea unei postări pe blog este simultan, ceea ce face din WooCommere un plugin unic în clasa sa de greutate.

Magazin online WooCommerce este gratis

Dacă ceva este gratuit, nu înseamnă automat că vă va fi de folos, totuși, atunci când este, poate fi un avantaj major. Este exact cazul WooCommerce, deoarece atât instalarea cât și utilizarea sunt total gratuite.

Acest lucru poate funcționa bine pentru întreprinderile mai mici sau pentru acele companii care nu se concentrează exclusiv pe comerțul cu amănuntul, dar poate fi aplicabil și pentru magazinele electronice mai mari.

Compatibil cu SEO

Un lucru este să ai un site care se ocupă bine de vânzare și cumpărare, dar pentru a obține la maximum ceea ce ai de oferit, trebuie să ai și un site pe care motoarele de căutare îl pot găsi cu ușurință.

A avea un site SEO-friendly cu WooCommerce nu este cu adevărat o problemă, deoarece menține toate caracteristicile optimizate și personalizabile precum orice alt site WordPress (editarea conținutului corpului, meta descrieri, etichete alt, adrese URL și alte elemente).

Cu ajutorul pluginului, optimizarea paginilor este un proces simplu, chiar dacă nu sunteți destul de familiarizați cu codarea, totuși, va necesita abilități de bază, de cercetare a cuvintelor cheie și abilități de redactare, dar plasarea conținutului dvs. acolo unde trebuie să fie este destul de simplă.

Magazin Online WooCommerce dezavantaje

Chiar dacă WooCommerce este extrem de popular în rândul comercianților online, nu este lipsit de dezavantaje și iată ce trebuie să știți.

Alexandru Sava
Alexandru Sava
https://digitalroom.ro

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.