Back

Despre noi

Ajutăm la
crearea de strategii,
creare design și
dezvoltare web.

Cel mai mare atu al nostru sunt oamenii – persoane inteligente, creative și zâmbitoare. Adunăm oameni cu personalități diferite, vise, interese, așteptări, dar cu același scop. Colegii noștri creează o cultură specifică a companiei.

 

Digital Room este o agenție digitală creativă, cu sediul în România, specializată în web, design grafic, dezvoltare și îmbunătățirea afacerii digitale a clienților noștri. Preferăm să ni se pară un butic de artă digitală decât o fabrică care își depășește capacitatea. Nu vizăm producția în masă, ci abordăm fiecare client cu o latură personalizată și profesională.

 

Suntem uniți de o viziune a dezvoltării unui loc de joacă creativ în care totul pare posibil.

NU LĂSĂM NIMIC LA VOIA ÎNTÂMPLĂRII

Noi ascultăm înainte de a crea. Pentru a aduce o schimbare reală, a crește veniturile și a transforma modul în care faceți marketing digital, noi ne asigurăm timpul necesar pentru a vă înțelege nevoile și problemele.

Folosind un proces deja dovedit, întregul nostru efort este dedicat pentru crearea unei experiențe digitale de calitate, care au în spate o strategie și o cercetare de piață foarte bine fundamentate.

 

Fără surprize neplăcute

Soluțiile noastre sunt născute din parteneriate oneste și din colaborarea client – agenție, nu din ceea ce credem noi că este mai bine.

Astfel, construim cele mai bune experiențe digitale pentru audiența dumneavoastră prin intermediul unor sesiuni de strategie care sunt reflexive și colaborative, în același timp bazate pe o cercetare îndelungată a acestui domeniu.

În principiu, ne dorim să fiți cu noi în camera noastră de ședințe, scriind împreună cu noi pe tablă toate ideile.

NU SUNTEM NICIODATĂ SATISFĂCUȚI

Întotdeauna rafinăm procesul, deoarece nu suntem niciodată satisfăcuți.

Testăm, cizelăm și customizam acest proces pentru a veni mai bine în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră specifice și ne dăm silința pentru a redefini experiența digitală în industria noastră. În plus, munca noastră nu se termină după lansarea website-ului.

Fiecare experiență este rafinată continuu prin urmărirea îndeplinirii scopului website-ului, testare și analiză, prin care să ne asigurăm că am creat o experiență intuitivă care să transforme organizația dumneavoastră în pregătirea tranziției la economia digitală.

Noi nu construim un website și apoi plecăm mai departe la următorul proiect. Noi încercăm să fim o companie care se dezvoltă încontinuu și care se adaptează dinamic la nevoile în continuă schimbare ale clienților noștri.

 

De aceea lucrăm constant pentru a crește rata, frecvența și calitatea conversiei vizitatorilor dumneavoastră în clienți.

 

Nu contează că apelați la noi pentru unul dintre serviciile noastre personalizate sau aveți nevoie de o soluție completă de marketing digital, noi avem totul pus la punct pentru a construi sisteme web dinamice și integrate care să ducă afacerea dumneavoastră spre viitor și care să servească ca o soluție în continuă evoluție pentru strategia de marketing inbound, generarea de lead-uri și crearea de conținut.

Rezultate de impact
asupra afacerii
tale.

Testimoniale

Părerile celor care
ne-au ales

Relații Clienți

Digital Room este o firma de web design responsabilă pentru minunatul website iaia.ro. Lucrez cu ei de aproape 3 ani. După ce au finalizat website-ul, am continuat colaborarea pentru mentenanță și diverse modificări care devin necesare în timp. Pe o piață competitivă, însă în care este greu să găsești profesioniști adevărați, Digital Room sunt altfel. Pentru că sunt profesioniști și mai ales foarte implicați în ceea ce fac și resposabili pe ceea ce trebuie să facă. Așadar nu pot decât să le mulțumesc și să sper că vom colabora în continuare pentru cât mai mult timp!

Livia Petrescu

Fondator, iaia.ro.

Hai să vorbim

Ai un proiect?