Back

Audit SEO

Optimizare Seo

Agenție Servicii
Optimizare SEO

În calitate de Agenție SEO principală, trăim, mâncăm, dormim și respirăm căutarea și dezvoltăm în mod constant modalități inovatoare pentru a ne îmbunătăți marketingul SEO. Ne mândrim cu integrarea tehnicilor tradiționale SEO cu soluții SEO noi, inventive, cum ar fi PR digital, pentru a ajuta la reducerea zgomotului digitalului și pentru a oferi rezultate excepționale pentru clienți.

Cu mai multe actualizări Google și modificări de algoritm în fiecare an, ținerea pasului cu căutarea poate fi dificilă, dar specialiștii noștri SEO sunt întotdeauna cu un pas înaintea curbei de marketing SEO. Acestea se vor asigura că site-ul dvs. web menține o poziție puternică de căutare, va apărea înaintea concurenților și vă va aduce noi clienți potențiali.

De ce este atât de important Optimizare SEO?

Indiferent dacă site-ul dvs. web oferă doar informații sau oferă servicii sau produse de vânzare, majoritatea vizitatorilor săi vor ajunge la el prin intermediul motoarelor de căutare. Numai un număr mic de persoane care cunosc sau au auzit de compania dvs. ajung la aceasta printr-un link direct sau un nume de domeniu.

 

Dacă site-ul dvs. web este optimizat, traficul său se poate îmbunătăți semnificativ, ceea ce poate duce la un număr mai mare de apeluri și interogări, dar și la un interes crescut pentru serviciile și produsele dvs. Investiția pe care o dedicați SEO poate reveni chiar înmulțită, cu profituri crescute pe baza pozițiilor mai înalte din SERP.

 

Trăim acum într-o perioadă în care Internetul ia cea mai mare piesă de marketing, devenind astfel cel mai dominant mijloc de promovare și publicitate. În comparație cu publicitatea convențională, Internetul oferă, de fapt, mai multe opțiuni pentru a ajunge la potențialii cumpărători. Căutarea Google vă oferă șansa de a fi văzut, astfel încât pentru a deține o poziție puternică, trebuie să utilizați tehnici recomandate care pot contribui la obținerea celor mai bune rezultate.

 

Site-urile web optimizate primesc peste 80% din vizitele de la motoarele de căutare. Traficul pe internet depinde în mare măsură de rezultatele căutării în cele mai mari motoare de căutare comerciale, cum ar fi Google, Bing și Yahoo.

 

Dacă site-ul dvs. nu apare în motoarele de căutare menționate atunci când cuvintele cheie sunt introduse în caseta de căutare, puteți pierde un număr enorm de vizitatori și, prin urmare, potențiali clienți sau utilizatori finali.

 

Dacă doriți să dați un impuls companiei dvs., optimizarea SEO pentru Google este ceva ce nu trebuie să evitați.

Avantajele optimizării site-ului web pentru Google

Există mult mai multe motoare de căutare pe Internet decât ați fi crezut, iar utilizarea lor depinde în principal de locația geografică. De exemplu, Yandex este foarte popular în Rusia (mai popular decât Google), în timp ce în China Baidu este cel mai utilizat motor de căutare.

Întrucât Google este cel mai utilizat motor de căutare, un raționament bun spune că atunci când optimizăm un site web, ar trebui să-l optimizăm conform recomandărilor marilor G.

De ce este bine să vă optimizați site-ul pentru căutarea Google:

Vedeți Servicii de Optimizare SEO

Audit SEO

În calitate de agenție SEO  din Bucuresti, avem instrumentele și expertiza pentru a efectua o analiză și un audit amănunțit al site-ului dvs. tehnic, incluzând conținut pe pagină și în afara paginii, capacitatea de reacție a dispozitivului și etichetele de pagină. Toate SEO-urile noastre sunt calificate Google Analytics și sunt echipate cu cele mai noi instrumente de optimizare SEO pentru a oferi informații de specialitate pe site-ul dvs. web. Auditele SEO sunt cruciale pentru toate serviciile de optimizare SEO, deoarece constatările pun bazele strategiei dvs. SEO și identifică orice problemă inițială a site-ului. Lăsați echipa noastră de lider digital SEO să vă analizeze site-ul web și să vă ghideze spre succesul SEO.

SEO tehnic

Îmbunătățiți clasarea paginii cu servicii de expertiză tehnică SEO de la o agenție SEO lider din Bucuresti. În calitate de companie SEO cu servicii complete, putem furniza o revizuire completă tehnică SEO și putem implementa o strategie completă de optimizare tehnică, incluzând sitemap-uri, indexare, conectare, mapare cuvinte cheie și accesarea cu crawlere a site-ului printre multe alte livrări SEO tehnice. Puneți cerințele dvs. tehnice în mâinile unei companii SEO de încredere din Romania pentru rezultate transparente și pachete SEO tehnice inovatoare pentru a spori performanța generală a site-urilor web. Serviciile noastre tehnice SEO de vârf din Bucuresti au permis clienților să ajungă la poziții de căutare de top și să conducă un aflux de trafic către site-ul lor web.

SEO eCommerce

Creșteți vânzările și ajungeți la noi segmente de public cu ajutorul unei strategii de optimizare a motorului de căutare eCommerce de la cea mai importantă agenție SEO din Bucuresti. Putem furniza servicii SEO direcționate pentru a atrage clienți noi pe site-ul dvs. web și pentru a vă aduce pagina înaintea concurenților dvs. Cu o companie SEO organică, puteți optimiza site-ul dvs. de comerț electronic pentru a viza cuvinte cheie specifice vânzării și pentru a oferi conținut pe pagină direcționat către public pentru a crește traficul și a ajuta la conversia clicurilor în vânzări. Cu experții SEO din Bucuresti de partea ta, cel mai bun este încă să vină pentru succesul vânzării dvs. de comerț electronic.

SEO internațional

Cu ajutorul digitalului, lumea este strida ta și poți obține oportunități și câștiga vânzări din întreaga lume dacă strategia ta internațională de SEO este pe deplin optimizată pentru SEO din Romania și nu numai. Am lucrat cu companii locale, naționale și internaționale pentru a construi căi de căutare globale și pentru a accesa noi piețe internaționale. Indiferent dacă doriți să vă promovați site-ul într-o anumită țară sau să adoptați o abordare complet globală, avem specialiști SEO internaționali pentru dvs. Ajungeți la noi piețe globale cu o companie de servicii SEO care înțelege nuanțele marketingului SEO global.

SEO local

Dacă site-ul dvs. web este bazat pe produse sau servicii, atunci SEO-ul local trebuie să facă parte din pachetul și strategia SEO generală. Odată cu creșterea numărului de persoane care caută companii locale online și, cu căutări de dispozitive mobile bazate pe locație în creștere, este crucial pentru firmele independente să-și optimizeze publicitatea SEO locală. Maximizați-vă serviciile SEO de marketing vizând termenii locali și actualizându-vă profilurile de afaceri cu informațiile și codificarea adecvate pentru a vă spori publicitatea SEO și pentru a vă crește traficul și vânzările locale.

Metodologia Serviciilor de Optimizare SEO:

Consultanță SEO

Puteți consulta echipa noastră de experți SEO care efectuează o evaluare detaliată a stării actuale a site-ului dvs. web și realizează o strategie pe termen lung pentru optimizare și promovare.

Cercetarea cuvintelor cheie

Cercetăm în detaliu cuvintele cheie pentru care doriți ca site-ul dvs. să fie clasat în SERP.

Analiza concurenței

Facem analize și cercetări ale concurenței și punem un accent deosebit pe planificarea și începerea campaniilor de promovare.

Optimizare pe pagină

Optimizarea pe pagină se referă la aranjarea și implementarea micro-formatelor Schema.org, validarea codului, îmbunătățirea titlurilor, metaelementelor, optimizarea performanței și viteza de încărcare a paginilor.

Marketing de conținut

Scriem și trimitem conținut de calitate pentru / pe site-ul dvs. web, relevant pentru nișa dvs. și vizitatorii paginii, sau lansăm un blog și stabilim categorii și subcategorii care depind de grupul țintă.

Optimizare off-page

Ca parte a optimizării off-page, elaborăm o strategie, începem promoții, creăm și gestionăm pagini de rețele de socializare pentru compania dvs., precum și începem campanii de construire a linkurilor pe site-uri web și bloguri din nișa dvs.

Localizare

Vă trimitem site-ul dvs. Google Maps, creăm o pagină pe Compania mea pe Google și le conectăm la site-ul dvs. web.

Doriți să construiți
o campanie SEO
de succes?

digital-room-campanie-seo

Studiu de caz

ProMAMA

Categorie: SEO Studiu de Caz

O parte cheie a abordării noastre integrate a campaniei ProMAMA a fost să realizăm o reproiectare completă și reconstruirea site-ului web pentru a-și moderniza brandul și a-i ajuta cu integrare pentru a îmbunătăți modul de prezentare al serviciilor.

De asemenea, aveau nevoie de o revizie UX cu website-ul lor pentru a îmbunătăți experiența  și a încuraja utilizatorul 

Rezultate.
+271.05%
increase in top 3 positions
+271.05%
increase in top 3 positions
+271.05%
increase in top 3 positions

De ce să ne alegeți

Servicii SEO dedicate

Echipa ta de marketerii pentru căutarea tuturor lucrurilor. De la pachete tradiționale SEO cu dezvoltări SEO de ultimă generație în Romania, până la strategii de căutare axate pe industrie și recenzii tehnice – echipa digitală SEO de la Absolute Digital Media este aici pentru a vă împinge afacerea la nivelul următor prin căutare.

Nu suntem doar agenția dvs., ci suntem partenerul dvs. Ne-am angajat să vedem campaniile clienților noștri prosperați prin serviciile noastre de marketing dedicat SEO, care aduc companiilor un public nou, le cresc ratele de conversie și le oferă oportunități fantastice de creștere. Atunci când colaborăm cu companii noi, ne vedem ca pe o extindere a echipei afacerii dvs., obiectivele dvs. de creștere și succes devin obiectivele noastre; suntem propria dvs. agenție expertă SEO, alături de dvs. la fiecare pas.

În calitate de agenție SEO câștigătoare de mai multe premii, tehnicile noastre avansate de căutare, analitica și tactica creativă ne-au încununat experți pionieri în SEO din Bucuresti. Suntem pregătiți să vă ducem site-ul în poziția de top și să vă ajutăm să vă atingeți obiectivele de afaceri prin SEO.

Întrebările dvs. legate de Optimizare SEO au răspuns

Optimizarea motoarelor de căutare vă îmbunătățește vizibilitatea căutării, optimizând conținutul și oferind o gamă de bune practici tehnice SEO pentru a vă îmbunătăți aspectul online. Marketingul SEO va oferi trafic organic către site-ul dvs. web prin canalizarea termenilor cheie și furnizarea de conținut cu intenție puternică a utilizatorului, printre alte procese de optimizare.


Tacticile de optimizare SEO sunt detectate prin accesarea cu crawlere și scanare a motorului de căutare, în care roboții motoarelor de căutare vă revizuiesc conținutul site-ului web și SEO tehnic pentru a vă clasifica și indexa pagina în mod corespunzător. Marketingul SEO funcționează prin îmbunătățirea elementelor verificate de roboții cu crawlere pentru a vă asigura că pagina dvs. este clasată în cea mai bună poziție posibilă.

Avantajele marketingului SEO variază, dar scopul final este de a genera trafic organic către site-ul pentru a ajuta la conversia acestui trafic în vânzări. Serviciile noastre SEO organice din Bucuresti, Romania și internațional au oferit rezultate excepționale pentru clienți, ajutând companiile să ajungă la noi segmente de public, să mărească clicurile, să sporească ratele de conversie și să mărească numărul de clienți.

SEO este coloana vertebrală a marketingului digital și pune bazele necesare pentru succesul digital și vizibilitatea continuă a căutării. Cu 93% din activitatea online începând cu un motor de căutare, site-urile web de toate formele și dimensiunile trebuie să utilizeze acest instrument fantastic pentru succesul de afaceri prelungit.

SEO nu este o soluție rapidă și, pentru a vedea rezultate reale, trebuie să fiți pregătiți să investiți într-un pachet de marketing pe termen mediu și lung. Deoarece există multe variabile pentru furnizarea serviciului SEO perfect, este nevoie de timp pentru a implementa cea mai bună tactică de optimizare a motorului de căutare pentru dvs. și afacerea dvs.

Rezultatele depind, de asemenea, de variabilele SEO digitale anterioare, cum ar fi starea existentă a site-ului dvs. web și dacă ați fost anterior lovit de o penalizare. Auditul dvs. SEO inițial ar trebui să ofere o indicație inițială cu privire la cât timp va dura pentru a vedea rezultatele SEO; cu toate acestea, deoarece industria se schimbă continuu, aceasta poate varia. Vorbiți astăzi cu experții noștri din compania SEO pentru a afla mai multe.

Numărul de cuvinte cheie nu este limitat. Cumpărați serviciul sau timpul petrecut de cineva lucrând pe site-ul și campania dvs. Dacă selectați unul sau câteva cuvinte cheie, nu este același lucru cu zece.

Timpul campaniei este exprimat în ore de lucru, sfatul nostru este să alegeți numărul optim de cuvinte cheie care pot avea un efect deosebit asupra unei anumite perioade de optimizare.

Uneori este mai bine să vă concentrați pe 2-3 cuvinte cheie, mai degrabă decât să risipiți „puterea” pe un număr mare dintre ele și să nu obțineți rezultatele dorite.

Google face rezultatele căutării pe baza conținutului textual, un procent foarte mic față de imagini (imagini Google). Conținutul este încă Regele și va rămâne așa.

Când scrieți un text pentru site-ul dvs., investiți suficient timp pentru a-l face informativ și de calitate. Va da roade.

Google a dezvoltat un algoritm și poate detecta foarte ușor această neregulă. Dacă copiați conținutul de pe un alt site care poate cauza pagube enorme site-ului dvs. Google poate penaliza cu ușurință un site care are un conținut duplicat și îl poate pune într-o poziție proastă.

Folosiți text unic, titluri puternice sau lăsați lucrarea profesioniștilor.

Colaborați acum cu Agenția de Optimizare SEO

Ce mai astepti?

Completați formularul pentru a face primul pas către succesul SEO digital!

Consultanții noștri din agenția SEO sunt întotdeauna la îndemână pentru a afla de la noi afaceri și pentru a răspunde la orice întrebări pe care le aveți.

Selectați serviciile care vă interesează și adăugați informații suplimentare despre obiectivele dvs. SEO de mai jos și vă vom răspunde cât mai curând posibil.